שניצל וינאי אמיתי

המצרכים:
שניצלים דקים מנתח ויסבראטן, עגל טרי #4.

לציפוי:
150 גרם קמח לבן
2 ביצים טרופות
כפית חרדל
1/3 כפית מלח וקורט פלפל
שקית פירורי לחם (רצוי פאנקו)

שמן צמחי לטיגון
חצי לימון

שלבי ההכנה:
-טורפים את הביצים ומערבבים עם המלח, הפלפל והחרדל.
-טובלים את השניצל בקמח, בביצה ולסיום בפירורי הלחם, מהדקים היטב את הפירורים לנתח.
-מחממים שמן צמחי בחצי מגובה מחבת רחבה, מטגנים את השניצלים משני הצדדים על להבה בינונית עד שהם מזהיבים.
-מוציאים מהשמן, סופגים את השניצלים בנייר סופג ומגישים עם חצי לימון.

והנה לכם שניצל וינאי טעים בטירוף! וכמובן שניתן להשיג את הנתח בקצביה של שגב.

 

רוסטביף סינטה ברוטב חרדל ועשבי טיבול

המצרכים:
נתח סינטה 2 ק"ג טרי ואיכותי
חרדל דיזון עם גרגירים
חמישה עד שישה שיני שום – קלופים ופרוסים לפרוסות דקות.
רוזמרין טרי
טימין טרי
פלפל גרוס גס
מלח גס

אופס ההכנה:
מצפים את הסינטה בחרדל דיז'ון, השום, עשבי הטיבול והתבלינים בנדיבות ומניחים לו לעמוד שעה – שעה וחצי בטמפרטורת החדר על מנת שהנתח יספח אליו את הטעמים.
לאחר מכן נכניס את הנתח לתנור שחומם מראש ל250 מעלות ובמצב טורבו.
כדי שהנתח לא יגיע למצב שהוא מתבשל בנוזלים של עצמו נשים את הבשר על רשת צלייה עם   תבנית מתחת שתקלוט את הנוזלים.
אחרי רבע שעה נוריד ל170 מעלות ונמשיך לצלות עוד כ20 דקות.
בשלב הבא נוציא את הרוסטביף מהתנור ונניח לו לרבע שעה נוספת- לא לפרוס בינתיים 

והרוסטביף שלנו מוכן-  אתם מוזמנים לפרוס לפרוסות דקות ולהינות מכל ביס. כמובן שאת נתח הסינטה המעולה תוכלו להשיג אצלנו בקצביה של שגב ואף נעזור לכם בתהליך הבישול בכל דבר שתצטרכו!
 
 
טלפון:  02-6283328  |   דוא"ל:  nissimsegev88@gmail.com|  כתובת: יד חרוצים 4 תלפיות ירושלים
       האתר תוכנן ונבנה על ידי אלי נווה 0544977893